top of page
  • Rune Holm

Skadebehandling innen transport- og speditøransvar

Vi er stolte over å ha inngått et samarbeid med Rigmor Herland som gjør at vi nå tilbyr skadebehandling og rådgivning innen transport- og speditøransvar. Rigmor har lang erfaring og høy kompetanse med skadebehandling innen transport- og speditøransvar og er et kjent navn i bransjen.


Rigmor har tidligere vært leder i transportavdelingen i et av de store forsikringsselskapene hvor hun var hun ansvarlig for rådgivning og oppfølging av de største industri- og bedriftskundene innen transport- og flyforsikring. Rigmor har også vært ansvarlig for opplæring og koordinering av opplæringstiltak i Marine Dept. til ansatte på forsikringskontorene og assurandører i tillegg til å ha vært foreleser hos flere selskaper og organisasjoner innen fagområde handel- og transportrett – internasjonal handel.


I samarbeid med Rigmor kan vi bistå selskapene med vår kunnskap om transportforsikringsfaget, erfaringer fra internasjonal handel, transportrettslige utfordringer for speditører og brukere av næringen, Incoterms, samt bidra med opplæring innen de samme fagområdene.


Vi gleder oss til samarbeidet med Rigmor, og skulle dere trenge rådgivning innen transport- og speditøransvar og/eller bistand i saker så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.


61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

תגובות


bottom of page