top of page
  • lenemason

Nyhetsbrev september

HØSTJEVNDØGN

Vi har hatt en fantastisk fin start på høsten med mye varmt vær og solfylte dager. Høstjevndøgnet nærmer seg hvor sola befinner seg i høstjevndøgnstidspunktet, som er skjæringspunktet mellom solbanen (ekliptikken) og himmelens ekvator, og dag og natt er like lange. Vi ønsker høsten velkommen, og gleder oss over alt det spennende som skjer i forsikringsbransjen fremover.SKADEBEHANDLING DRONESKADER

I NIM besitter vi lang erfaring og høy teknisk kompetanse ved bruk av droner, og våre instruktører er godt innforstått med det norske regelverket av ubemannet luftfartøy. Sammen med vår erfaring innen forsikringsbransjen, utfører vi skadebehandling på skade og tap av droner og foretar reelle vurderinger av skadetilfellene i henhold til dekning, vilkår, reparasjon, uaktsomhet, taksering og regress.


Vi opplever en økning i henvendelser på grunn av vår spesialkompetanse innenfor skadebehandling av droneskader. Sammen med vårt omfattende nettverk av verksteder som kan utføre reparasjon av droner, bidrar vi sterkt til å holde skadekostnaden nede hos selskapene.NORDMENN PÅ REISEFOT

Covid-19 har preget reisebransjen siden mars i fjor, men vi ser nå en økning av nordmenn som reiser utenlands. Dette betyr flere reiseskader og vi i NIM besitter flere skadekonsulenter med høy kompetanse innenfor reiseskader som er klare til å bistå ved behov.


Ta gjerne kontakt for å få et uforpliktet, men konkurransedyktig tilbud.LEDIG KAPASITET

Vi har i dag ledig kapasitet i følgende bransjer:

  • B/K

  • Reise

  • Personskade

  • Rettshjelp

  • Ansvar


Dersom det er behov for bistand i andre bransjer, kan vi også bruke vårt omfattende nettverk for å finne passende kandidater til å dekke deres behov.


KONTAKT OSS

Vi trives veldig godt i våre kontorlokaler i landlige omgivelser i Lier. Kontoret ligger 15 minutters gange fra Brakerøya togstasjon og 25 minutters kjøring fra Oslo Sentrum.


Ta gjerne kontakt med oss på telefon 915 86 867 eller kom innom for en hyggelig prat.

49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page