top of page
  • Rune Holm

Nyhetsbrev

ÅRET 2019

Det har vært hendelsesrikt år for Norwegian Insurance Management AS i 2019, noe vi ønsker å oppsummere.


Teamet vårt har blitt utvidet med flere gode og kompetente medarbeidere som bidrar til vekst. Vi ønsker å bidra til et godt fagmiljø blant forsikringsselskapene hvor vi kan dele kunnskap og erfaringer og i mars arrangerte vi en båt kick-off med kjente foredragsholdere. Seminaret var en suksess og vi er veldig takknemlige for at så mange deltok på seminaret og delte sine erfaringer.


Bruk av drone har økt kraftig de siste årene og flere forsikringsselskaper ser verdien av å bruke droner innen skadeoppgjør, takst, besiktigelse og risikovurdering. Vi bruker selv droner aktivt i ulike takstoppdrag da vi ved hjelp av droner kan komme til områder som er vanskelige, ikke tilgjengelige eller risikoutsatte. Bruk av drone er mange ganger et mer kostnadseffektivt alternativ, og på grunn av stor etterspørsel etter å bruke droner, har vi nå utviklet Norges første nettverk av profesjonelle droneoperatører som kan utføre inspeksjoner, overvåking og fjerntakst for våre kunder. I tillegg tilbyr vi også skadebehandling ved skade og tap av droner.


Vi etterstreber gode og kostnadseffektive løsninger for forsikringsselskapene og har derfor investert i teknologiselskapet AnsuR, som gjør at vi sammen tilbyr en softwareløsning til forsikringsbransjen. Løsningen bidrar til redusert skadebehandlingstid, redusert svik og økt servicegrad.
KAPASITET

Vi har nå følgende kapasitet ledig for våre kunder:

• 1 Skadekonsulent Reise

• 1 Skadekonsulent Auto

• 1 Skadekonsulent B/KDE BESTE ØNSKER FOR DET NYE ÅRET

Forsikringsbransjen er i stadig endring og vi vil forsikre våre kunder om at NIM er oppdatert på ny teknologi og tilpasser oss markedet slik at vi kan være et godt valg når dere har et behov. Vi er takknemlige for tilliten vi har mottatt fra våre kunder. Dette tillitsforholdet har vært viktig for både resultat, motivasjon og videreutvikling. Vi er privilegerte som har en stor bredde og lojalitet i kundemassen og ser frem mot fortsettelsen. Vi ønsker dere alle en riktig god og fredelig jul i tillegg til et godt nytt år til dere og deres nærmeste.

28 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page