top of page
  • Lene Mason

Fremtidens skadebehandling?

Oppdatert: 22. jun. 2021

I NIM ønsker vi å drive en tradisjonell bransje inn i det digitale skiftet og dermed gi forsikring en annen dimensjon. Vi har stort fokus på innovative og automatiserte prosesser, og er stolte over at vi har overlevert HoloLens til flere av våre kunder. HoloLens blir brukt til blant annet å visualisere komplekse skader, feil og tidligere dokumentasjon på tilstand i 3D.


HoloLens er briller for såkalt blandet virkelighet, med en datamaskin integrert i rammen og et halvveis gjennomsiktig brilleglass. Blandet virkelighet vil si at objekter i den fysiske verden blandes med objekter fra den digitale verden i en miks av utvidet virkelighet og virtuell virkelighet. Dermed kan brukeren berøre, gripe og flytte hologrammer som om de var ekte gjenstander. Det skyldes brillenes fire innebygde kameraer, som bruker bilder av omgivelsene rundt deg til å definere objekter og tjenester.


Fordelene ved å bruke HoloLens er mange. Det gir oss mulighet til å jobbe interaktivt med våre norske og internasjonale kunder hvor kundene kan se det samme som vi gjør med våre øyne, uten å måtte være i samme rom. Vi kan sammen komme frem til de beste løsningene og dermed jobbe på en mer kostnadseffektiv måte.


Dersom du ønsker en demonstrasjon over hvilke fantastiske muligheter teknologien kan gjøre, ta gjerne kontakt med oss for et møte.
45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page