top of page
  • lenemason

Bransjepremiere Forsikringsquiz Torsdag 17.12.2020 kl. 13:00

Vi i NIM ønsker å samle forsikringsbransjen og utfordre oss i den nye digitale hverdagen. Med flotte premier fra Swims™ klikker vi i gang en uformell konkurranse for de som ønsker å delta. Konkurransen vil bli avholdt live på Microsoft Teams gjennom Kahoot! Vi tar sikte på at Quizen tar maks 10-15 minutter.


Første quiz avholdes Torsdag 17.desember 2020 kl. 13:00. Utfordre gjerne en avdeling, kollega eller venn og så håper vi at dette vil skape positive ringvirkninger og kollegial stemning til tross for en annerledes arbeidshverdag for de fleste av oss.


For å delta, gjør følgende:


1. Klikk HER og du får direkte tilgang til TEAMS-møtet hvor Quizen holdes. Sendingen starter kl. 12:55, mens Quizen starter kl. 13:00.


2. Du kan også sende en e-post til lene.mason@norinsman.com og vi legger deg manuelt inn i TEAMS-gruppen hvor Quizen vil sendes fra. Du vil da motta en e-post slik at du kan bli medlem av TEAMS-gruppen som heter «NIMs Torsdagsquiz».


MERK! Det er noen selskaper som har en sperre på å legge til eksterne TEAMS-grupper inn, men om du åpner TEAMS i nettleseren skal gruppen komme opp.


3. Vi anbefaler at du bruker PC for å logge deg inn på TEAMS-gruppen før Quizen starter da spørsmålene til Quizen kun kan ses ved at du er med på Live-sendingen i TEAMS. Sørg for at lyd og kamera er avslått når du blir med på TEAMS-møtet.


4. Ha mobilen ved siden av deg da du bruker denne til å avgi svar på spørsmålene på Kahoot! Du kan enten gå www.kahoot.it og klikke på «Play» eller laste ned appen til Kahoot! fra Apple Store/Google Play. Koden for å være med på Quizen kommer på Live-sendingen.


5. Du ser dermed spørsmålene til Quizen på Live-sendingen på TEAMS på din PC, mens du svarer via mobiltelefonen.Meld deg inn i gruppen allerede i dag eller lagre direktelinken til TEAMS-møtet så du er sikker på at du ikke går glipp av muligheten til å vinne supre premier fra Swims™.


Vi gleder oss til å se deg!
33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page