top of page
  • Rune Holm

Vi utfører risikoanalyse!

Risikoanalyse er et nyttig verktøy som avdekker risikoområder. I NIM besitter vi solid kompetanse innen risikoanalyse og skadeforsikring, og ivaretar våre kunders interesser i forsikringsmarkedet.

I NIM kan vi levere risikoanalyser i et forsikringsperspektiv som blant annet gir inngående beskrivelser av en bedrifts virksomhet, organisasjon, risikoområder, rutiner, sikringstiltak og forslag til tiltak. Analysen er egnet som beslutningsunderlag for en underwriters aksept og premiesetting, men også for enkeltbedrifter som ønsker en status vedrørende risikoområder for å finne eventuelle områder som trenger forbedring.


Svein Olav Baardsnes har primærutdannelse innen prosess- og maskinteknikk fra TMIH med tilleggsutdannelse innen bedriftsøkonomi fra BI og Risk Management fra American Institute of Insurance. Han har hatt ulike stillinger i flere nasjonale og internasjonale forsikringsselskaper og forsikringsmeglingsvirksomheter innenfor risikovurdering, underwriting og forsikringsmegling samt administrative stillinger, noe som har gitt han lang og bred erfaring innen forsikringsfaget.34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page