top of page
  • Rune Holm

Vi skaper forutsigbarhet for våre kunder

OVERFLOW

Vi gleder oss over at flere og flere kollegaer kommer tilbake på kontoret, og vi har muligheten til å fysisk besøke nye og eksisterende kunder igjen. Som en følge av gjenåpningen av landet etter Covid-19, forventes det derimot større forekomster av andre sykdommer som ellers har vært fraværende som følge av omfattende smitteverntiltak og reiserestriksjoner siden mars 2020. Bemanningsbehov har en tendens til å oppstå plutselig og umiddelbart, og i NIM tilbyr vi kostnadseffektive og kompetente løsninger slik at skadeavdelinger i løpet av kort tid kan komme tilbake til full kapasitet.


Ettersom skadebehandling er nøkkelen til god kundeopplevelse, er selskapene avhengige av å kunne stole på leverandøren av ekstern bistand når en står ovenfor mangel på personale. I NIM investerer vi i kompetanse, som allerede har en plattform av kunnskap og erfaring. Takket være vår lange erfaring innen forsikringsbransjen og våre fleksible skadebehandlere, kan vi langt på vei imøtekomme selskapets behov uten store forsinkelser.RISIKOANALYSE

Risikoanalyse er et nyttig verktøy som avdekker risikoområder. I NIM besitter vi solid kompetanse innen risikoanalyse og skadeforsikring, og ivaretar våre kunders interesser i forsikringsmarkedet. I NIM kan vi levere risikoanalyser i et forsikringsperspektiv som blant annet gir inngående beskrivelser av en bedrifts virksomhet, organisasjon, risikoområder, rutiner, sikringstiltak og forslag til tiltak. Analysen er egnet som beslutningsunderlag for en underwriters aksept og premiesetting, men også for enkeltbedrifter som ønsker en status vedrørende risikoområder for å finne eventuelle områder som trenger forbedring.


Med oss på laget har vi dyktige Svein Olav Baardsnes som har primærutdannelse innen prosess- og maskinteknikk fra TMIH med tilleggsutdannelse innen bedriftsøkonomi fra BI og Risk Management fra American Institute of Insurance. Svein Olav har hatt ulike stillinger i flere nasjonale og internasjonale forsikringsselskaper og forsikringsmeglingsvirksomheter innenfor risikovurdering, underwriting og forsikringsmegling samt administrative stillinger, noe som har gitt han lang og bred erfaring innen forsikringsfaget.


Ta kontakt med oss for mer informasjon så setter vi gjerne opp et uforpliktende møte.LEDIG KAPASITET

Det er stor etterspørsel etter våre dyktige skadekonsulenter, noe vi er veldig takknemlige for. At våre kunder stadig vender tilbake til oss for å benytte seg av tjenestene vi tilbyr setter vi utrolig stor pris på. For tiden har vi ledig kapasitet i følgende bransjer:


• B/K

• Reise

• Personskade

• Rettshjelp

• Ansvar


Dersom det er behov for bistand i andre bransjer, kan vi også bruke vårt omfattende nettverk for å finne passende kandidater til å dekke deres behov.


KONTAKT OSS

Vårt kontor ligger i landlige omgivelser i Lier, 15 minutters gange fra Brakerøya togstasjon og 25 minutters kjøring fra Oslo Sentrum.


Ta gjerne kontakt med oss på telefon 915 86 867 eller kom innom for en hyggelig prat.


Hilsen fra alle oss i NIM

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page